Bejelentés


Angoltanár Budapest Árpád hídn


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


ANGOL MAGÁNOKTATÁS AZ ÁRPÁD HÍDI METRÓNÁL / IGÉNY ESETÉN SKYPE-ON - DIPLOMÁS, TAPASZTALT MAGÁNTANÁRTÓL!


FIGYELEM! ELKÖLTÖZTÜNK, MOSTANTÓL AZ ÁRPÁD HÍDI METRÓTÓL 2 PERCRE, A VOLÁNBUSZ PÁLYAUDVAR KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN TANÍTOK.

LÁTOGASSON EL ÚJ WEBOLDALAMRA:

angolmolnar.5mp.eu
-----------------------------------------------------------------------------------------

Érdekli az angol? Nyelvvizsgára vagy állásinterjúra készül? Szeretné felfrissíteni vagy szinten tartani tudását? Netán azt fontolgatja, hogy sokadik alkalommal nekifut a témának? Magántanár segítségét venné igénybe Budapest belvárosában (vagy esetleg Skype-on keresztül)?

Üdvözlöm honlapomon!
Nevem Molnár Gergely. Diplomás angoltanár, magántanár, vizsgáztató vagyok, sokéves tapasztalattal. Fő profilom az oktatás (magán és céges, SZÁMLAKÉPESEN!), ill. szakfordítás, tolmácsolás. Az általános nyelv mellet
t komoly gyakorlatom van üzleti, jogi, pénzügyi szaknyelvben. Olyan cégeknél tanítok/-tam, mint pl. Chinoin, Commerzbank, Banco Popolare, Credigen Bank, Cargill, Díjbeszedő Zrt.

Íme néhány tanítványom véleménye a munkámról:
„Elmúltam már 50, egy középvállalkozás vezetőjeként mind a munkámban, mind pedig a magánéletben szükségem van egy használható angol nyelvtudásra.
Azt gondolom, sikerült a számomra tökéletes megoldást megtalálnom egy szimpatikus, kedves fiatalember, Gergő személyében. Nagyon tetszik a módszere. A beszéd- központúság mellett egyenlő hangsúlyt fektet az írásra, olvasásra, hallás utáni szövegértésre. Tetszik a haladás tempója. A saját tempóm szerint haladunk, sokszor figyelembe véve a privát érdeklődési körömet is.
Az eltelt 9 hónap alatt messzebb jutottam, mint a korábbi tanfolyamokkal együttesen. Ez év tavaszán volt alkalmam két hétig nyelvi környezetben alkalmaznom a tanultakat, és igazán könnyen boldogultam a kinti civil életben.
Mindez egy kellemes, csendes, nyugodt környezetben történik a Nyugati Pu. mellett. Ha valaki használható tudást akar, jó szívvel ajánlom.”
Puskás Zsolt
Ügyvezető Igazgató
Schnell Öl Kft.

„Több mint egy évet tanultam Gergely mellett az angol nyelvet. Véleményem szerint jól felépített órái vannak, úgy érzem a beszédkészségem sokat fejlődött ez idő alatt. Sok hasznos tanácsot ad, melyek segítségével még könnyebben elsajátíthatóak, megtanulhatóak a nehéznek tűnő szavak, kifejezések, nyelvtani szabályok.
Széles körben tájékozott az élet számos területén, ezen kívül az általa választott nyelvkönyv rendkívül jól összeválogatott témákat tartalmaz. Úgy érzem, jól döntöttem.”
Balogh Attila
Programozó
Ponte.hu

„Szerintem Gergő jó órákat tart, sok háttéranyaggal tud segíteni a tanulásban. Ő segített felkészíteni egy állásinterjúra, nagyon sok jó ötlettel tudott szolgálni, egyedibbé téve a válaszaimat.”
Révész Annamária
Könyvelő
Merck (új munkahely!)

„A választásomhoz nagymértékben hozzájárult, hogy lehetőségem volt próbaórán részt venni, így rövid áttekintést kaphattam az oktató stílusáról, tudásáról, az órák felépítéséről és nyelvtudásáról.
Jónak tartom, hogy az érkezés pillanatától angolul zajlik a kommunikáció, ami hozzásegít ahhoz, hogy minél hatékonyabban tudjak angolul gondolkodni és kommunikálni.
Továbbá minden órán kapok egy visszacsatolást (korábbi órák szavainak, kifejezéseinek a visszakérdezése, mondatalkotás formájában), arról, hogy mennyire hatékonyan tudtam elsajátítani és felkészülni az órára.
Abban az esetben, amikor valami nem világos, azonnal lehetőségem van kérdezni, illetve mind az óra végén, mind az egyes leckék végén az oktató külön rákérdez, hogy minden érthető volt-e számomra illetve a tanultakkal kapcsolatban van-e bármilyen kérdésem.
Összességében elmondhatom, hogy jól döntöttem, és ami a legfontosabb érzem, hogy folyamatosan fejlődök.”
Soltész Gábor
Finalyse Budapest Kft.

Remélem, hamarosan egyetért velem abban, hogy a nyelvtanulás egy izgalmas felfedezés, egy nagy kaland (nem pedig gálya és szenvedés, ahogy sokan gondolják). Ha tetszett a honlapom, jöjjön el egy ingyenes felmérő órára! Addig is ajánlom figyelmébe facebook oldalamat, ahol rendszeresen érdekes újdonságokat, linkeket találhat.

facebook.com/AngolMolnar


(Medeu Kft., Cj.:06-09-010174)
Tel.: 70-530-2656
email: gmol78[kukac]gmail[pont]com
ÚJ CÍM: 1133 Bp. Visegrádi u. 115, 3/21, kapucsengő: 22 (Molnár G)
Angol magántanár Budapesten az Árpád hídnál/ Skype-on. AKCIÓ! Diplomás, türelmes angoltanár
angoltanár budapest, angol magántanár árpád híd, magán angoltanár 13. kerület
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!